Sildid

, ,

Kuna kõikvõimalike audio-videolahendustega, nendega seotud teenuste ning toodete müügi/ostu/valmistamise jne tegelen, siis vahepeal tooks välja ka mõned teinekord vajalikud ja mugavad vidinad, mida siis kõikidel huvilistel on võimalik ka osta. :)

Esimese toreda tootegrupina piigid (ingl. k. spikes) või nõelad(nails) või “teravikud” — kuidas keegi neid nimetab.

Need on M6 keermega piigid:

M6M62

Väga levinud läbimõõt paljudel kõlaritel. Kui aga oleks tarvis suurema, M8 keermega piike, siis hetkel valikus selliseid tükke :M8 M83 M82  On igatpidi suuremad eelmistest, ja seetõttu sobivad väga hästi, kui on soov teadlikult piike kui selliseid rõhutada.

Lisaks, on veel teistsuguseid M8 piike, sääraseid :

M85 m84

Nagu ikka, hinnad on soodsad ja huvilistel julgelt ühendust võtta! Alati leidub ka mõningaid teistsuguseid tükke, kui juhuslikult pildil nähtavad ei peaks klappima – küsida!