Sildid

Mnjah, ma pean kõikidele sõpradele, klientidele, huvilistele ja tegelikult üldse kõikidele headele soovitajatele tunnistama, et ma ei ole just eriti agar lehe uuendaja olnud – mõnes mõttes on ju lausa tegemist omamoodi varjusurmas olekuga. Ent ma siiski olen elus, tegutsen agaralt ja kuna teinekord on lubadused kuidagi venima kippunud, siis ma püüan olla edaspidi väheke agaram ning pisut tihedamini enda tegemistest märku andmas.

Igatahes, kohustuslikust vabandamisest edasi liikudes tooks välja lõpuks ka mõned nö uued alad, millega tegelikult küll ma juba päris kaua olen ka tegelenud. Nimelt siis lisaks kõikvõimalikele audio-videolahendustele pakun ma ka (eri)mööblilahendeid – köögid, elutoa-, vannitoa-, magamistoa-, garderoobi jne lahendused kui ka sinna juurde igati paslikud valguslahendused nii tuppa kui õue. Mööblist räägime ja vaatame tehtud lahendusi edaspidi hiljem, hetkel ka peatuks pisut mõningatel valgustuslahendustel.

Asjaga rohkem või vähem kursis olevad inimesed teavad minu kirest LED-tehnoloogial põhineva valgustuslahenduste vastu ja kuna just-just on läbi saanud(või saamas) suvi, mis sedakorda küll ei hiilanud teab-mis-vägeva ilmaga, on siiski palju õuesviibimist, õhtustel aegadel väljas grillimist-tšillimist ning sellest johtuvalt teinekord kipuvad istumised terrassil vms kohas ööpimedusse minema, sest hea toit ning super seltskond panevad aja õige kiirelt lippama! Seega, terrassivalgustus, nagu algjärgnevalt pildilt ka kohe näha saab.

Kasutatud sai LED ribasid kokku umbes 10 m ja IP65 niiskuskindlusega.

Tulemus sai väga pilkupüüdev ja ka äärmiselt mugav pimedamal ajal kasutamiseks. Kuid see ei ole veel kõik:

Paekivimüürile IP68 niiskuskindlusega 3m LED-riba.

Ka rõduvalgus on väga praktiline ning samas ka effektne välisvalgustuse lahendus:

LED-riba

Nagu tavaliselt, on ka nüüd asjast huvitatutel pöörduda minu poole täpsustavate küsimustega või juba konkreetsete soovidega. Kontaktid leiab SIIT.